Hella, Bosch, Lucas – metlice brisača

Hella, Bosch, Lucas – metlice brisača – neizostavni deo sigurne vožnje

Metlice brisača su prava mala remek dela. Tokom njihovog životnog veka uklone hiljade litara vode, efikasno se bave maglom, prljavom vodom sa vozila ispred Vas kao i dosadnim insektima. Po gabariima su veoma mali deo vozila, ali po svojoj funkciji veoma veliki i značajni kako za ličnu bezbednost tako i za bezbednost ostalih učesnika u saobraćaju. Njihova cena je zanemarljiva u poređenju sa onim što pružaju  – bolja preglednost = veća sigurnost.

Preko 125 godina Bosch pronalazi sredstva i načine da vozila održi u pokretu kako bi ljudi mogli da se što sigurnije i opuštenije prevezu od tačke A do tačke B.

Hella sa svojih 100 godina tradicije unosi inovacije u nekoliko oblasti, među njima su i brisači.

Lucas takođe pronalazi svoje mesto u oštroj konkurenciji boreći se širokom paletom kvalitetnih proizvoda za auto industriju.

U našoj ponudi za teretna vozila u svim dimenzijama nudimo HELLA i LUCAS metlice brisača, a za putnički program pored ova dva proizvođača imamo i BOSCH-ov program metlica brisača. Na vama je da odaberete da li želite klasične ili „flat“ metlice, sa prskalicama ili bez, a obezbeđeni su svi standardni načini kačenja.

Nemojte umanjivati značaj brisača, vozite sigurno i što bezbednije!

Prijateljski pozdrav!

BM Božić