Akumulatori VP Power

 Akumulatori VP Power

 

Izuzetno nam je drago jer smo u prilici da Vam po izuzetno povoljnim cenama ponudimo VP Power akumulatore. Akumulatori VP Power su poreklom iz Mađarske (EU proizvod) rađeni po evropskim standardima i pod strogom kontrolom kvaliteta.

Akumulatori VP Power

Akumulator i zima nikako nisu prijatelji

Akumulatori su kao ljudi zimi, vole da ostanu na toplom i da se kvalitetno hrane kako bi njihove unutrašnje hemijske reakcije ostale srećne. Mi zimu savladavamo sa puno praznika, kvalitetnom hranom, rakijom i pivom, a u nastavku možete pročitati kako da i vaš akumulator ostane srećan tokom duge i hladne zime koju nikako ne voli. Jedne stvari morate biti svesni, vaš akumulator stari tokom leta, a umire zimi.

ZA SVE AVANSNE UPLATE i PLAĆANJE U GOTOVINI ODOBRAVAMO POPUST OD 20%
POTREBNO JE DA ODŠTAMPATE KUPON I DONESETE GA U NEKU OD NAŠIH POSLOVNICA

[coupon couponid=“1596″ coupon_align=“cctor_aligncenter“ name=“VP POWER akumulatori“]

Prvenstveno, kada kupujete akumulator kupite jačinu koju je proizvođač vozila propisao. Jednako je loše kupiti slabiji ili jači od propisanog. Vozači obično štedeći kupe slabiji akumulator koji nema dovoljno snage da pokrene agregat zimi, ali dešava se da kupuju jače akumulatore kako bi imali više snage na raspolaganju, ne razmišljajući da je alternator koji puni akumulator predviđen da ga napuni do određene mere tako da je zabluda da ćete imati više raspoložive snage akumulatora već posle prvog korišćenja jer će biti delimično dopunjen.

Čak i ako vadite akumulator iz vozila i ostavljate ga u toploj prostoriji ili garaži on doživljava samopražnjenje skoro jednako kao i da je na vozilu! Kada skinuti akumulator sa vozila postavite posle nekog vremena vaš oslabljen akumulator doživljava veliko opterećenje jer treba da pokrene „smrznuti“ agregat vašeg vozila. Najgora stvar koja može da se desi je da se vaš akumulator koji ste skinuli ostavili na mestu gde je dovoljno hladno da se elektroliti ispražnjenog akumulatora smrznu, tada može doći do pucanja ćelija čak i tela akumulatora.

Kratke vožnje ne mogu da dopune akumulator, treba ga dopuniti kada mu je snaga ispod 12,4 V. Mnogi vlasnici starijih vozila kunu se u recept oblaganja akumulatora stiroporom ili krpama, dok stručnjaci tvrde da to nema nikakvog smisla jer će se temperatura akumulatora spustiti svakako na temperaturu vazduha.

Ako je akumulator ispravan i vožnje dovoljno duge nećete imati problema. Proveravajte snagu i ne ostavljajte potrošače uključene ako je motor ugašen.

Srdačni pozdravi i posetite nas u Beogradu, Novom Sadu i Subotici