Autoprikolice BLYSS

Autoprikolice BLYSS su postale neizostavni deo naše ponude. Nastup na sajmu BG CAR SHOW mnogim zainteresovanima je bio prilika da se detaljnije upoznaju sa ovim nemačkim proizvođačem, ako ste propustili priliku da nas posetite na sajmu, evo nekoliko detalja o proizvođaču BLYSS kao i našoj ponudi ovog proizvođača.

Tradicija i iskustvo   

Kompanija „Blyss Transporttechnik“ je osnovana 1996 godine. 20 godina ulažu mnogo truda i rada kako bi napredovali i iskustveno zadovoljili potrebe klijenata. Provesionalnim prisustvom svemu što rade odaju utisak više nego pouzdanog partnera.

Kvalitet iznad svega 

Opsesija u kvalitetnoj izradi ih dovodi do toga da rade samo sa vrhunskim proizvođačima i ozbiljnim partnerima u EU. Kroz raznoliku ponudu prikolica i tela vozila pružaju najnovije tehnologije, a motivisan i visoko kvalifikovan tim ljudi svojim posvećenim radom garantuje kvalitet najvišeg standarda.

Autoprikolice BLYSS od nove godine su postale standardan deo našeg asortimana i jedini smo zastupnici ovog proizvođača za našu zemlju. Trenutno imamo 6 autoprikolica iz BLYSS game, a o nova tri modela ćemo Vas uskoro obavestiti. U nastavku možete pogledati trenutnu ponudu:

Autoprikolica BLYSS PHOENIX I

Autoprikolica BLYSS CONDOR I

Autoprikolica BLYSS ATLAS 

Autoprikolica BLYSS DAYTONA 1500

Autoprikolica BLYSS BL 752613

Autoprikolica BLYSS MAXX B 

Autoprokolice

BM BOŽIĆ – Autoprikolice BLYSS

Pored navedenih prikolica u ponudi imamo mnoštvo originalnih delova i opreme.

Navešćemo još i nekoliko veoma bitnih detalja. 

ZA SVE PRIKOLICE OBEZBEĐENI POTREBNI PAPIRI ZA REGISTRACIJU (ATESTI , HOMOLOGACIJE , COC SERTIFIKATI)
Uz sve navedeno obezbedili smo i stručan servis! Pružamo Vam mogućnost isporuke na teritoriji cele Srbije!
HVALA NA UKAZANOM POVERENJU, OČEKUJEMO VAS