BLYSS auto prikolice – zastupništvo za Srbiju

BLYSS auto prikolice – zastupništvo za Srbiju

Poštovani,

Sa oduševljenjem Vas obaveštavamo da su konkretizovani dogovori i potpisani ugovori sa još jednim Nemačkim proizvođačem! U našoj ponudi od sada imamo i BLYSS auto prikolice, te da smo jedini zastupnici ovog proizvođača u našoj zemlji.

Nove prikolice, uvoz direktno od proizvođača, po najpovoljnijim uslovima!

Postupajući po evropskim pravilima koji su od skora uvedena i kod nas obezbeđujemo sve potrebne sertfikate, homologaciju, i samo sa ovako kompletnom dokumentacijom možete bez i jednog problema registrovati vašu prikolicu! Vreme je da one koji ne poznaju BLYSS predstavimo ukratko ovog renomiranog Nemačkog proizvođača, a i podsetimo poznavaoce sa novitetima i asortimanom koji se od sada mogu kod nas kupiti, kako u veleprodaji tako i u maloprodaji.

Kompanija BLYSS TRANSPORT-TEHNOLOGIJA je osnovana 1996 godine. Kao mlada kompanija u veoma kratkom periodu pokazuje da su električna vozila i prikolice njihova strast i opsesija. U njihovoj ponudi nalazi se širok spektar prikolica, „tela“ vozila i električna vozila. BLYSS transport-tehnologija je odraz tradicije i iskustva.
Stručno osoblje, odgovarajući alati, lager rezervnih delova i pribora za prikolice, mogućnost narudžbe i nabavke posebnih prikolica i „osluškivanje“ Vas kao kupaca čini nas kvalitetnijima iz dana u dan.

Budite slobodni, postavite pitanje da razjasnimo sve sumnje ako ih ima i dozvolite nam da Vam argumentima pokažemo da smo tu da Vam pomognemo savetom u odabiru adekvatne prikolice, papirologije za registraciju, prateće opreme kao i preporučenih servisa, kako bi vaša prikolica bila uvek na visini zadatka, odolevajući zubu vremena.

Pogledajte galeriju BLYSS auto prikolica, a uskoro ćemo svaku od njih predstaviti sa svim potrebnim informacijama i tehničkim podacima.