DDOR BG CAR SHOW

Poštovani,

Izložbeno-prodajna priredba – Sajam automobila pod nazivom „DDOR BG CAR SHOW“ okuplja  sve uvoznike i distributere putničkih automobila. Ove godine se održava u periodu od 22.03 do 28.03.2018 godine, na Beogradskom sajmu.

Kompletna ponuda vodećih svetskih proizvođača automobila domaćih publici i potencijalnim kupcima predstavljena je kroz jednstvenu scenografiju sa jedinstvenim i jednoobraznim izloženim prostorom opremljenim u režiji Beogradskog sajma.

Kao i proteklih 8 godina i ove godine smo prisutni na sajmu u hali 1A, gde možete dobiti sve potrebne informacije, a naša ponuda obuhvata proizvode visokog kvaliteta renomiranih evropskih i svetskih proizvođača:

HELLA, COMMA, KIENZLE, VIGNAL, SERTPLAS, MARS TECH, VARTA, WAS…

Iz ponude izdvajamo i kompletan program BOSAL-ovih EURO auto kuka sa izborom od preko 650 modela u 6 varijanti demontaže za gotovo sve evropske i svetske proizvodjače automobila.

U programu auto-prikolica nudimo veliki izbor prikolica raznih namena renomiranog nemačkog proizvođača BLYSS Transporttechnik, kao i rezevrnih delova i opreme AL-KO i KNOTT

Kako već tradicija nalaže izložićemo i nekoliko modela auto prikolica kako bi ste mogli lično da se  uverite u kvalitet i sigurnost koju pruža BLYSS

Očekujemo Vas na sajmu u hali 1A!

Srdačan pozdrav!