Program rasvete za kamione EUROLITES

Poštovani,

Ovom prilikom ćemo Vas upoznati sa poznatim Italijanskim proizvođačem programa rasvete za kamione i laka tertna vozila (kombi program). Sve one koji znaju za ovaj brend upoznaćemo sa detaljima, a za one koji nisu čuli predstaviti renomiranog Italijanskog proizvođača EUROLITES.

O EUROLITES-u

Brend Eurolites je nastao davne 1947. godine. 69 godina traje njihova „svetleća priča“ na opšte zadovoljstvo mnogih korisnika i brendova auto industrije. Eurolites je svetski proizvođač i dobavljač rezervnih delova vezanih za osvetljenje sa veoma širokom paletom svetlosnih grupa kako za automobile, laka teretna vozila, tako i kamione. Locirani su u Settimo Torinese, u neposrednoj blizini Torina tj. u srcu Italijanske auto industrije.
O EUROLITES-u

Proizvodi

Najobimniji spektar rasvete, rezervnih delova, vrhunskog kvaliteta za auto industriju. Proizvodni portfolio pokriva više od 3500 delova.

-sve vrste osvetljenja: prednja i zadnja svetla, osvetljenje tablica, farovi, svetla za univerzalnu primenu, osvetljenje prikolica, radna svetla, signalna svetla i u LED verziji.
– svo osvetljanje po modelima i kombinacije
– svi segmenti tržišta: automobili, laka teretna vozila (kombi) i kamioni

EUROLITES proizvodi
Kvalitet

Od farova za FIAT 500 do poslednje generacije LED svetala: 69 godina iskustva u razvoju, inženjeringu i laboratorijskim testovima uloženo je da bi Eurolites program rasvete bio najvišeg kvaliteta.

Razvoj – optička simulacija, CAD stanice, brzi prototipi objekata
Za siguran kvalitet – provere u optičkoj laboratoriji, testovi hidroizolacije, otpornost na koroziju, otpornst na toplotu i vibracije.
Obezbeđivanje kvaliteta proizvoda od projektovanja do finalnog proizvoda.

Proizvodnja 

– Tehnikom brizganja jednobojni i proizvodi u više boja.
– Vakum metaliziranje
– Montaža sistema sa ultrazvukom, tople ploče, vibraciono zavarivanje i polimerne smole

Servis 

– isporuka 6 miliona proizvoda na godišnjem nivou
– 600.000 obrađenih narudžbi na godišnjem nivou
– Narudžbe i isporuke ubavljene u dogovorenom vremenskom roku sa najstrožijim potrebama tržišta

Istaknuto

Klijenti- najvažnija stavka o kojoj brinu kroz kroz ogromnu prodajnu svetsku mrežu u 80 gradova i na 5 kontinenata
Osoblje-  stalno razvija nove-inovativne ideje koje prevazilaze očekivanja tržišta
Nadamo se da smo Vam uspeli približiti ozbiljnost, veličinu i snagu Eurolites kompanije čije proizvode možete pronaći u našem kamionskom i lako teretnom asortimanu klikom OVDE 

 

Prijateljski pozdrav!

BM BOŽIĆ